WO Master

Letterkunde

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je hebt de keuze uit twee verschillende specialisaties; Europese Letterkunde en Literair Bedrijf.

In de master Letterkunde verdiep je je in de wereld van literatuur en cultuur. Je onderzoekt onder meer de waarderingsgeschiedenis, de maatschappelijke en literair-historische context van teksten en de doorwerking van het ene literaire werk op het andere. Je kunt kiezen uit twee aantrekkelijke thematische specialisaties, die je –afhankelijk van je bachelor- invult met taalspecifieke cursussen. Waar Europese Letterkunde voornamelijk gaat over alles wat er ín boeken staat, gaat Literair Bedrijf over alles wat er rondóm boeken gebeurt.

Je kunt je dus verdiepen in de West-Europese Letterkunde en daarbij een accent aanbrengen door je te specialiseren in een bepaald taalgebied. Wanneer je verdieping in de letterkunde graag wilt combineren met een praktijkgerichte blik, kun je kiezen voor de specialisatie Literair Bedrijf. Ook hier is er een vakkenaanbod dat verschillende taalgebieden dekt. Binnen deze specialisatie is het ook mogelijk je te focussen op de oudere letterkunde door vakken te volgen over middeleeuwse en vroegmoderne literatuur.

Diploma

MA

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Letterkunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen