Medewerker secretariaat en receptie

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een Medewerker secretariaat en receptie is een echte steunpilaar binnen de organisatie. Maar om je beroep goed uit te kunnen oefenen, moet je wel beschikken over actuele kennis en vaardigheden. Wil jij je verder ontwikkelen in dit vakgebied? Volg dan de opleiding Medewerker secretariaat en receptie aan het Regio College!

Wat leer je bij de opleiding medewerker secretariaat en receptie?

Als medewerker secretariaat en receptie heb je heel wat verschillende taken. Je neemt de telefoon aan, houd de agenda bij, ontvangt bezoekers en verricht soms bepaalde administratieve werkzaamheden. De opleiding Medewerker Secretariaat en Receptie van het Regio College bestaat uit de onderdelen Tekstverwerken en Secretariaatspraktijk. Het onderdeel Secretariaatspraktijk bereidt je voor op je dagelijkse werkzaamheden. Postbehandeling, archiefbeheer en organiseren van het werk zijn slechts enkele van de vaardigheden waarmee je gaat oefenen. Daarnaast krijg je les in tekstverwerken zodat jouw documenten er altijd perfect uitzien. Met deze lessen van de Medewerker secretariaat en receptie opleiding word jij een echte expert in je vak.

Voor wie is de opleiding Medewerker Secretariaat en Receptie bedoeld?

De Medewerker secretariaat en receptie opleiding van het Regio College iets voor jou als jij sociaal vaardig, nauwkeurig en correct kunt zijn. Als je een afwisselend beroep zoekt dan is deze opleiding misschien iets voor jou. 

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Je hebt een vmbo-diploma bl.

 

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker secretariaat en receptie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College