Cursussen & Trainingen

How2-seminar: Conflicthantering

Rendement, In Oudenoord 325 (+1 locations)
Tijdsduur
1 dag
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 dag
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een win-win situatie creëren op basis van de inhoud van een conflict

U hoeft conflicten niet te vermijden, want een conflict levert ook veel op. Het leert u veel over uzelf en het geeft duidelijkheid, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en innovaties bedenken. Ook maakt het een einde aan ongewenste of onhoudbare situaties. Tijdens dit seminar krijgt u inzicht in uw eigen conflictstijl en die van de ander. Verder leert u om aan te sluiten bij de andere conflictstijlen om het conflict te de-escaleren. Ga het conflict niet op basis van emoties aan, maar creëer op basis van de inhoud een win-win situatie!

Inhoud

  • Conflict: de definitie/beeldvorming van de deelnemers. Het gaat om eigen inzicht en niet om gezamenlijk tot een algemene definitie te komen.
  • Conflictstijlen: Welke stijlen zijn er en welke eigenschappen horen bij welke conflictstijl? Daarbij kijken we welke stijl u het meest ligt of het makkelijkst hanteert.
  • De-escaleren van emoties: het registreren van eigen emoties en die van de ander (non-verbale kenmerken). Daarna komen de technieken aan bod om de emoties van de ander te erkennen maar ook te de-escaleren, waardoor het gesprek over de inhoud blijft gaan.

Docent

Stef Soons

Kosten

Prijzen

€ 195 voor niet-abonnees

€ 165 voor abonnees op één van de Rendement-edities of Rendement.nl

€ 95 voor elke 2e en volgende deelnemer van dezelfde organisatie

Inclusief: koffie/thee
Exclusief: BTW, reis- en parkeerkosten

Voorwaarden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 25 doorschuifkosten in rekening.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in How2-seminar: Conflicthantering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rendement

Rendement Congressen & Opleidingen Rendement Congressen & Opleidingen is een onderdeel van Rendement Uitgeverij. Al meer dan 15 jaar informeert Rendement tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. De vakbladen van Rendement worden gemaakt door een deskundige...

Lees meer over Rendement