WO Bachelor

Bedrijfskunde

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hoe produceer je efficiënt, houd je de organisatie financieel gezond en blijven je medewerkers gemotiveerd? Bij Bedrijfskunde komen alle aspecten van het ondernemen aan bod.

**Beste BSc Bedrijfskunde in Nederland 2016 - Elsevier 2016**Als bedrijfskundige kijk je door verschillende brillen naar organisaties. Je ziet hoe onderdelen van een organisatie elkaar beïnvloeden en analyseert krachten en zwakheden. Dit kan gaan over betere werkafspraken, aanpassingen van productielijnen, veranderingen in de bedrijfscultuur, effectievere marketingstrategieën, maar ook over complete reorganisaties of outsourcing. Kortom: bij bedrijfskunde gaat het om alle facetten die bijdragen aan het reilen en zeilen van een goedlopende onderneming.Bedrijfskunde aan de RUG is een veelzijdige opleiding. In het tweede studiejaar kies je één van deze profielen.* Accountancy & Controlling* Business & Management* Technology ManagementDeze profielen bieden naast de kernvakken die belangrijk zijn voor elke bedrijfskundige een verdieping in een bepaalde richting. Zo ben je na het afronden van de bachelor breed opgeleid in de bedrijfskunde, maar onderscheid je je ook door middel van specialistische kennis in een bepaalde richting. Ook na de bachelor biedt de RUG de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen in bedrijfskunde, met veel aansluitende masters.

Diploma

BSc

Kosten

2018 instellingstarief2060 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR2019 instellingstarief8450 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rijksuniversiteit Groningen
Oude Boteringestraat 44
9712 GL Groningen

Na Leiden, is de Rijksuniversiteit Groningen de oudste (nog bestaande) universiteit van Nederland. In haar bestaan heeft de RUG veel verschillende soorten talenten voortgebracht, zoals de eerste afgestudeerde vrouwelijke student, de eerste vrouwelijke lector in Nederland, de eerste Nederlandse ruimtevaarder...

Lees meer over Rijksuniversiteit Groningen