WO Bachelor

Midden-Oostenstudies

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Islamitische Staat, vluchtelingen, Israël en de Palestijnen: het Midden-Oosten is dagelijks in het nieuws. Volg je dat met meer dan gemiddelde interesse en wil je meer achtergronden leren kennen?

Kies dan voor Midden-Oostenstudies in Groningen. Lees hier meer over de afdeling Midden-Oosten Studies. Midden-Oostenstudies in Groningen legt nadruk op actuele ontwikkelingen. Je bestudeert vier kernthema's: geschiedenis, politiek, cultuur en religie. Je kiest Modern Arabisch of Modern Hebreeuws. Ook verblijf je een half jaar in het Midden-Oosten: in Egypte (Caïro), Marokko (Rabat) of Israël (Beer-Sheba). De actuele thema's die je bij Midden-Oostenstudies bestudeert, bieden jou alle kans om met de regio en haar achtergronden vertrouwd te raken.Na de Bachelor Midden-Oostenstudies kun je verdergaan met de Master Midden-Oostenstudies. De vakspecifieke kennis en ervaring in de driejarige Bachelor geven je toegang tot diverse mooie functies en posities. Je wordt opgeleid tot een veelzijdige Midden-Oostenexpert, waaraan in deze tijd veel behoefte is. Je voorziet dus in een grote vraag naar kennis van de regio.Onze studenten zijn werkzaam in onder andere politiek, diplomatie, media, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap.

Diploma

BA

Kosten

2018 instellingstarief2060 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR2019 instellingstarief8450 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Midden-Oostenstudies en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rijksuniversiteit Groningen
Oude Boteringestraat 44
9712 GL Groningen

Na Leiden, is de Rijksuniversiteit Groningen de oudste (nog bestaande) universiteit van Nederland. In haar bestaan heeft de RUG veel verschillende soorten talenten voortgebracht, zoals de eerste afgestudeerde vrouwelijke student, de eerste vrouwelijke lector in Nederland, de eerste Nederlandse ruimtevaarder...

Lees meer over Rijksuniversiteit Groningen