WO Bachelor

Minorities & Multilingualism

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben je geïnteresseerd in cultuur en politiek? Wil je expert worden op het terrein van minderheden en meertaligheid? Of ben je geïnteresseerd in een specifieke minderheidstaal? Kies dan deze studie!

Minorities & Multilingualism is een internationaal BA-programma over de politieke en historische aspecten van minderheden en multiculturalisme in combinatie met taalkunde en meertaligheid. De studie leidt op voor het groeiende aantal beroepen en posities waarin kennis van meertaligheid en multiculturaliteit van belang is.

Het studieprogramma wordt in het Engels aangeboden en is een uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Behalve dat studenten kennis en inzicht opdoen over meertaligheid en minderheden, doen zij ook zelf veldonderzoek op deze terreinen.

Studenten kunnen zich desgewenst specialiseren in een specifieke minderheidstaal en -cultuur. Dat kan aan de Rijksuniversiteit Groningen (bijvoorbeeld in de specialisatie Friese Taal en Cultuur) of aan andere instellingen voor hoger onderwijs in Nederland waar modules over minderheidstalen worden aangebonden. Studenten kunnen tenslotte ook een semester aan een buitenlandse universiteit doorbrengen om er een specifieke minderheidstaal of -cultuur te bestuderen. 

Diploma

BA

Kosten

2018 instellingstarief2060 EUR2018 niet-EU/EER studenten8300 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR2019 instellingstarief8450 EUR2019 niet-EU/EER studenten8900 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Minorities & Multilingualism en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rijksuniversiteit Groningen
Oude Boteringestraat 44
9712 GL Groningen

Na Leiden, is de Rijksuniversiteit Groningen de oudste (nog bestaande) universiteit van Nederland. In haar bestaan heeft de RUG veel verschillende soorten talenten voortgebracht, zoals de eerste afgestudeerde vrouwelijke student, de eerste vrouwelijke lector in Nederland, de eerste Nederlandse ruimtevaarder...

Lees meer over Rijksuniversiteit Groningen