Administratief Medewerker

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Administratief Medewerker bij ROC A12

Wil jij graag verder leren in de administratieve richting, maar weet je niet precies welke richting? Dan is de opleiding tot Administratief Medewerker een prima startpunt. Je begint breed zodat je een goed beeld krijgt van het vak en je tijdens het leertraject een verantwoorde keuze kan maken voor je definitive uitstroomrichting.  Tijdens de opleiding leer je het vak door veel te oefenen en te ervaren hoe het werk in het echt is. De beroepspraktijkvorming (stage) is heel belangrijk. Je doet ervaring op met diverse werkzaamheden die passen bij het beroep. Je hebt daarom meteen een goede start op de arbeidsmarkt. Naast Bedrijfsadministratief Medewerker kun je kiezen voor Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist.

Is de opleiding Administratief Medewerker iets voor jou?

Jij bent nauwkeurig, werkt graag met cijfers en kunt goed met mensen overweg. Handel & Administratie als sectorkeuze op het vmbo is handig.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Administratief Medewerker ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Als Administratief Medewerker werk je op een afdeling administratie. Een belangrijke afdeling, want administratie moet up to date zijn. Jij kunt daarom in veel verschillende bedrijven aan de slag. Je voert gegevens in op de computer, neemt de telefoon aan en handelt de post af. Je ondersteunt collega’s bij hun administratieve taken en houdt verschillende gegevens bij. Wil je eerst nog verder leren, dan kan je doorstromen naar Financieel Administratief Medewerker (niveau 3). 

Uitstroomrichtingen:
- Bedrijfsadministratief Medewerker
- Telefonist/ receptionist
- Secretarieel Medewerker

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Administratief Medewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12