Assistent Techniek

ROC A12
Samenvatting
Ede
1 jaar
   
Voorbereidend

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Assistent Techniek bij ROC A12

De opleiding Assistent Techniek is een brede opleiding. Hierdoor krijg je een goed beeld van de gehele Techniek sector. Door het volgen van de opleiding kun je uitzoeken welk deel van de Techniek jou het meeste aanspreekt. Je leert door te doen, dus veel praktijk en weinig theorie. Je leert onder andere met gereedschappen te werken en onder toezicht voorbereidingswerkzaamheden uit te voeren. Tijdens je opleiding word je intensief begeleid. Mocht je van richting willen veranderen, dan kan je omschakelen naar Assistent Zorg & Welzijn of Assistent Economie & Handel.

Is de opleiding Assistent Techniek iets voor jou?

Jij steekt graag je handen uit je mouwen! Je hebt een praktische instelling en houdt van samenwerken. Je vindt het leuk om met machines en gereedschappen te werken, maar je weet nog niet precies wat je wilt en zoekt daarom een brede opleiding.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Assistent Techniek ontvang je het mbo-diploma op niveau 1.

Toekomstperspectief

Als Assistent Techniek kun je aan de slag bij diverse bedrijven in de Techniek in een werkplaats, productiehal of op locatie bij de klant. Je verricht werkzaamheden onder begeleiding van een ervaren collega. Wil je liever verder leren? Dan kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 2.

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Assistent Techniek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Assistent Techniek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's