Manager/Ondernemer Horeca

ROC A12, In Velp
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Manager/Ondernemer Horeca bij ROC A12

Jij leert tijdens de opleiding Manager/Ondernemer Horeca hoe je vakkundig een restaurant, hotel of café runt. Na de opleiding beheers jij de zakelijke kant van het vak, zoals het overzicht houden op de financiën en de dranken voedingsmiddelenvoorraad. Ook leer je de specifieke kennis, technieken en vaardigheden die je nodig hebt in de bediening en frontoffice, met de daarbij horende praktijklessen. Je schrijft een ondernemersplan en maakt kennis met alle aspecten van het runnen van een eigen zaak, zoals financiering en marketing. Jij kunt straks prima leiding geven, want je leert de fijne kneepjes van het vak kennen en overbrengen op minder ervaren collega’s. Je ontwikkelt een uitmuntende beroepshouding zodat je die naar iedereen uitstraalt, zowel naar de gasten als het personeel. 

Is de opleiding Manager/Ondernemer Horeca iets voor jou?

Jij bent commercieel ingesteld, zakelijk en een echt organisatietalent. Je neemt graag de leiding en bent stressbestendig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie, want je wilt mogelijk je eigen horecazaak openen.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij gaat aan de slag bij een (middel) groot horecabedrijf, zoals een hotel of restaurant. Afhankelijk van de grootte of het aantal vestigingen ben je meer of minder betrokken bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Jij kunt ook je eigen horecazaak openen! Met dit diploma ben je gekwalificeerd om je eigen onderneming te starten.
Na deze opleiding kan je doorstromen naar het hbo, bijvoorbeeld naar de Hogere Hotelschool.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manager/Ondernemer Horeca en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12