Medewerker Bediening

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Studievorm
BOL/BBL
Studievorm
BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Medewerker Bediening bij ROC A12

Je wordt het aanspreekpunt voor gasten en zorgt dat hun verblijf zo prettig mogelijk verloopt. Je doet kennis op van producten, bereidingswijzen, menuleer en gastronomie. Jij kunt gasten op een professionele wijze informeren en adviseren bij de keuze van dranken en spijzen. Je leert speciale serveerhandelingen verrichten, bereidingen aan tafel uitvoeren en raakt bekend met de hygiëneregels. Na de opleiding Medewerker Bediening  heb jij de juiste beroepshouding. Jij kunt al jouw kennis en de vaardigheden op de juiste manier overbrengen op de gasten. Jij bent pas tevreden als alle gasten genieten! Met een diploma op niveau 3, werk je zelfstandig en draag je verantwoordelijkheid.

Is de opleiding Medewerker Bediening iets voor jou?

Jij doet er altijd alles aan om het mensen naar de zin te maken. Je bent zelfstandig en flexibel en hebt een dienstverlenende instelling.

Toekomstperspectief

Je bent klaar voor een afwisselende baan in de horeca. Als Medewerker Bediening kan je (afhankelijk van je gekozen richting) aan de slag in restaurants, hotels, bars, discotheken en bijvoorbeeld in congrescentra en speciale evenementen. Wie verder wil leren kan doorstromen naar een horeca-opleiding op niveau 4.

Uitstroomrichtingen:
- Gastheer/Gastvrouw niveau 2 (Ede)
- Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw niveau 3 (Velp)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker Bediening en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12