Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Mediabeheerder

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
4 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Mediabeheerder bij ROC A12

De opleiding Mediabeheer vindt plaats bij bedrijven die zich bezig houden met het ontwerpen, realiseren en beheren van media-uitingen. Zoals audio visuele productiebedrijven. In de mediabeheer ligt de nadruk op het installeren, inrichten en beheren van totaaloplossingen in de media-industrie. De mediabeheerder moet kennis hebben van alle technische deelstappen in infrastructuur, hard- en software om het gehele productieproces te ondersteunen en faciliteren. Daarnaast moet de Mediabeheerder kennis hebben van de totale content-flow van het productieproces, zodat er overview is. Met dit diploma kun je informatica op het hbo gaan studeren.

Is de opleiding Mediabeheerder iets voor jou?

Als mediabeheerder werk je in een mediabedrijf waar je als taak hebt het regelen en bewaken van de (cross) media workflow. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het netwerk- en de  mediasystemen die er voor zorgen dat de mediaprocessen goed verlopen. Je zorgt dat de media op de verschillende platformen goed werken zoals beamers, TV’s, smartphones en tablets en PC’s. Daardoor kunnen medewerkers effectief gebruik maken van de mediasystemen en verloopt de workflow goed. Dit doe jij door goed samen te werken en problemen op het gebied van mediabeheer snel en accuraat op te lossen. Daarnaast houd je alle ontwikkelingen op het gebied van (cross) media-uitingen en mediatechnologie bij.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Mediabeheerder ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij regelt en bewaakt de media workflow. Jouw verantwoordelijkheid is om mediaprocessen goed te laten verlopen. Dit doe je door samen te werken en ervoor te zorgen dat problemen snel en accuraat worden opgelost.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Mediabeheerder en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Mediabeheerder? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.