Mediabeheerder

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Mediabeheerder bij ROC A12

De opleiding Mediabeheer vindt plaats bij bedrijven die zich bezig houden met het ontwerpen, realiseren en beheren van media-uitingen. Zoals audio visuele productiebedrijven. In de mediabeheer ligt de nadruk op het installeren, inrichten en beheren van totaaloplossingen in de media-industrie. De mediabeheerder moet kennis hebben van alle technische deelstappen in infrastructuur, hard- en software om het gehele productieproces te ondersteunen en faciliteren. Daarnaast moet de Mediabeheerder kennis hebben van de totale content-flow van het productieproces, zodat er overview is. Met dit diploma kun je informatica op het hbo gaan studeren.

Is de opleiding Mediabeheerder iets voor jou?

Als mediabeheerder werk je in een mediabedrijf waar je als taak hebt het regelen en bewaken van de (cross) media workflow. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het netwerk- en de  mediasystemen die er voor zorgen dat de mediaprocessen goed verlopen. Je zorgt dat de media op de verschillende platformen goed werken zoals beamers, TV’s, smartphones en tablets en PC’s. Daardoor kunnen medewerkers effectief gebruik maken van de mediasystemen en verloopt de workflow goed. Dit doe jij door goed samen te werken en problemen op het gebied van mediabeheer snel en accuraat op te lossen. Daarnaast houd je alle ontwikkelingen op het gebied van (cross) media-uitingen en mediatechnologie bij.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Mediabeheerder ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij regelt en bewaakt de media workflow. Jouw verantwoordelijkheid is om mediaprocessen goed te laten verlopen. Dit doe je door samen te werken en ervoor te zorgen dat problemen snel en accuraat worden opgelost.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Mediabeheerder en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12