Podium- & Evenemententechnicus

ROC A12, In Ede
Studievorm
BOL
Studievorm
BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Podium- & Evenemententechnicus bij ROC A12

Tijdens de opleiding Podium- & Evenemententechnicus maak je kennis met alle technische werkzaamheden die nodig zijn om een productie of evenement tot een succes te maken. Je leert werken met belichting-, projectie- en geluidsapparatuur en maakt kennis met podiumtechniek. Werken met kleuren, sferen en effecten hoort daar natuurlijk bij. Met dit diploma ben jij in staat om een lichtplan te maken. Een mengtafel, luidsprekers en verschillende typen microfoons hebben straks geen geheimen meer voor jou. De opleiding besteedt ruim aandacht aan het ontwikkelen van je sociale vaardigheden. In het vierde jaar kies je voor de specialisatie lichttechniek of geluidstechniek.

Is de opleiding Podium- & Evenemententechnicus iets voor jou?

Jij wilt graag werken met licht en geluid. Je bent handig, technisch aangelegd en houdt van aanpakken, tot in de vroege uurtjes als dat nodig is!

Toekomstperspectief

Deze veelzijdige opleiding bereidt je voor op een uitdagende baan in een opwindende omgeving. Jij gaat je bezighouden met lichttechniek, geluidstechniek en bekabeling en helpt een productie of evenement tot een succes te maken. Daar doe je het voor, ook als dat inhoudt dat je lange dagen maakt en vaak in het weekend moet werken.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Podium- & Evenemententechnicus en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12