Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Schoonheidsspecialist

ROC A12
Samenvatting
Ede
30 maanden
   
MBO
Niveau 3 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Schoonheidsspecialist bij ROC A12

Elk studiejaar is onderverdeeld in blokken van circa 10 weken met elk een hoofdthema. Op deze manier maak jij tijdens de opleiding Schoonheidsspecialist uitgebreid kennis met alle werkzaamheden en raak je bedreven in de uitvoering ervan. Je leert een huidanalyse maken en een behandelplan opstellen. Je komt alles te weten over gezichtsverzorging, cosmetische hand- en voetverzorging, de mannenhuid, visagie en lichaamsbehandelingen. Een peeling, het aanbrengen van make-up of het geven van massage: jij beheerst het straks allemaal. Je volgt theorielessen over de huid en het lichaam. Daarnaast besteed je aandacht aan sociale en commerciële vaardigheden. Cliënten voelen zich op hun gemak bij jou, ook als ze met een huidprobleem of voor een lastige ontharingsbehandeling naar je toekomen. Tot slot leer je wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en runnen van een eigen bedrijf. Naast het lesgeld en boekenpakket zijn er kosten voor onder andere een uniform en werkpakket.

Is de opleiding Schoonheidsspecialist iets voor jou?

Je houdt ervan om anderen mooi te maken. Je volgt de trends op het gebied van uiterlijke verzorging op de voet. Je kunt goed met mensen omgaan en geeft graag advies. Je staat voor kwaliteit en je werkt zorgvuldig.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Schoonheidsspecialist ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Jij kunt als gediplomeerd Schoonheidsspecialist aan de slag in een schoonheidssalon, sauna of beautyinstituut. Je gaat misschien werken in een parfumerie of drogisterij en steeds meer fitness-, sport- en Wellnessinstituten vragen om gekwalificeerde Schoonheidsspecialisten. Jouw vakterrein is aan nieuwe trends en verandering onderhevig. Je blijft je ontwikkelen.

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Schoonheidsspecialist en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Schoonheidsspecialist? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's