Timmerman

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Timmerman bij ROC A12

Na de opleiding Timmerman weet jij precies hoe je houten onderdelen van gebouwen moet maken. Je raakt bedreven in het stellen van kozijnen en trappen, legt vloeren en bouwt dakconstructies. Je leert omgaan met verschillende machines en modern gereedschap. Je ontwikkelt inzicht in bouwconstructies, de planning van projecten en in de taken van de diverse vakmensen die meewerken aan een bouwproject. Bouwtekenen en het lezen van tekeningen komen uitvoerig aan de orde. Daarnaast krijg je vakken als rekenen, Nederlands en Loopbaan & Burgerschap. Samen met jouw trajectbegeleider en de leermeester op de bouwplaats stel je een eigen opleidingsplan op. Je werkt aan het ontwikkelen van jouw competenties tot je het vereiste eindniveau hebt bereikt.

Is de opleiding Timmerman iets voor jou?

Je hebt technisch inzicht waardoor je bouwtekeningen goed kunt (gaan) lezen. Je bent een teamplayer en werkt nauwkeurig. Je houdt van aanpakken en kunt goed met gereedschap overweg.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Timmerman ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Met dit diploma kun je aan de slag bij bouw- en aannemersbedrijven. Jij hebt geleerd om alle soorten houtconstructies op een vakkundige en veilige manier te maken. Je maakt dakkapellen, daken, balklagen en vloeren. Dit doe je voor een nieuwbouwwoning, een kantorencomplex of renovatieproject. Je werkomgeving is daarom nooit lang hetzelfde. Wil je liever doorleren? Na deze opleiding kun je de opleiding Allround Timmerman gaan volgen.  

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Timmerman en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12