College De Toekomst

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Speel jij bij AFC Ajax? Volg dan de opleiding van College De Toekomst. College De Toekomst leidt je op voor het beroep van professioneel voetballer én tot Sport- en bewegingsleider. Met het diploma en de daarin geïntegreerde trainerscursus van de KNVB kun je na of tijdens je voetbalcarrière bijvoorbeeld aan de slag als (jeugd)trainer. College De Toekomst is onderdeel van de jeugdopleiding van AFC Ajax. Ajax en het ROC van Amsterdam zorgen samen voor een goede voorbereiding op het beroep van professioneel voetballer. Het programma van College De Toekomst maakt het mogelijk om je sport en studie met elkaar te combineren.

Je volgt lessen op 'De Toekomst' en in bij het MBO College Zuid aan de Europaboulevard (tegenover de RAI). Het lesprogramma is afgestemd op het trainings- en wedstrijdprogramma zodat dit allemaal goed op elkaar aansluit. Daarnaast doe je werkervaring op door stage te lopen. Dit kan zijn bij Ajax maar ook bij één van de amateurverenigingen waarmee Ajax een samenwerkingsverband heeft. Tijdens de opleiding heb je een studiecoach die samen met jou je voortgang bewaakt.

Toelatingseisen

  • Je moet speler zijn van één van de jeugdelftallen van AFC Ajax of van Jong Ajax
  • De aanmelding gebeurt altijd in overleg met de coördinator van AFC Ajax

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's