Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Entree Modeverkoop

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
1 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 1 BOL

Over deze opleiding

Entree ModeWil je graag gaan werken in de mode, maar heb je je vmbo-diploma niet gehaald? Start dan met de mbo-studie Entree Mode van het ROC van Amsterdam. Dit is jouw kans om het alsnog te maken in de mode!

Hoe ziet de opleiding Entree Mode eruit?

Deze modeopleiding bestaat uit vier verschillende bouwstenen:

  • Beroepsvaardigheden (praktijk en stage)
  • Nederlands en rekenen
  • Loopbaan en burgerschap
  • Sport en cultuur

Bij deze lessen werk je in kleine groepen zodat je altijd optimaal wordt begeleid.

Wat leer je?

De opleiding Entree Mode leidt je op tot assistent bij een modebedrijf. Als assistent moet je heel wat verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je leert hoe je kleding maakt en repareert. En ook ga je aan de slag met het tekenen een aanpassen van patronen. Daarnaast leer je meer over textielsoorten. Want katoenen stoffen moet je toch anders behandelen dan wanneer je met kleding van leer of zijde werkt.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

In de modebranche kunnen ze altijd goede vakmensen gebruiken. Wie weet vind je na je afstuderen een baan bij een bekende modeontwerper of een confectiebedrijf. Op je werkplek voer je verschillende taken uit. Van patronen aanpassen tot kleine reparaties uitvoeren: jij kunt het allemaal. Met je diploma kun je ook doorstromen naar een modeopleiding op niveau 2.

Crebonummer

23110

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Deze studie op mbo-niveau 1 is speciaal bedoeld voor studenten die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben. Het ROCvA stelt wel als extra eis dat je 16 jaar of ouder bent op het moment dat je aan de lessen begint.

Zie jij een carrière in de mode wel zitten? Vul dan het informatieaanvraagformulier in zodat je snel meer kunt lezen over deze creatieve opleiding!

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's