Entree Modeverkoop

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 1 BOL
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 1 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Entree ModeWil je graag gaan werken in de mode, maar heb je je vmbo-diploma niet gehaald? Start dan met de mbo-studie Entree Mode van het ROC van Amsterdam. Dit is jouw kans om het alsnog te maken in de mode!

Hoe ziet de opleiding Entree Mode eruit?

Deze modeopleiding bestaat uit vier verschillende bouwstenen:

  • Beroepsvaardigheden (praktijk en stage)
  • Nederlands en rekenen
  • Loopbaan en burgerschap
  • Sport en cultuur

Bij deze lessen werk je in kleine groepen zodat je altijd optimaal wordt begeleid.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

In de modebranche kunnen ze altijd goede vakmensen gebruiken. Wie weet vind je na je afstuderen een baan bij een bekende modeontwerper of een confectiebedrijf. Op je werkplek voer je verschillende taken uit. Van patronen aanpassen tot kleine reparaties uitvoeren: jij kunt het allemaal. Met je diploma kun je ook doorstromen naar een modeopleiding op niveau 2.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Deze studie op mbo-niveau 1 is speciaal bedoeld voor studenten die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben. Het ROCvA stelt wel als extra eis dat je 16 jaar of ouder bent op het moment dat je aan de lessen begint.

Zie jij een carrière in de mode wel zitten? Vul dan het informatieaanvraagformulier in zodat je snel meer kunt lezen over deze creatieve opleiding!

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam