International Business Management

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amstelveen, Hilversum
3 jaar
   
MBO
Nederlands, Engels
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

International Business ManagementHet runnen van een bedrijf is een hele verantwoordelijkheid. Om alles soepel te laten verlopen, zijn er managers nodig die goed zijn opgeleid. Spreekt jou dit aan? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding International Business Management van het ROC van Amsterdam!

Hoe ziet de opleiding International Business Management eruit?

Deze studie van het ROCvA is tweetalig, maar de meeste lessen volg je in het Engels. Samen met je medestudenten werk je toe naar je Nederlandse diploma Manager Handel. Tegelijkertijd ontvang je het Britse BTEC Diploma in Business zodat je op internationaal niveau kunt gaan werken.

Toekomstperspectief

Je hebt je diploma. En nu?

De docenten van het ROCvA bereiden je voor op een carrière als manager bij een internationaal opererend bedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering. Wil je liever nog een paar jaar verder studeren voor je een baan gaat zoeken? Een mbo-diploma International Business Management geeft je onder andere toegang tot de hbo-studies International Departments en Business, Management & Accounting.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Je kunt je inschrijven voor International Business als je in het bezit bent van een vmbo-diploma gemengde of theoretische leerweg hebben. Ook een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo of een mbo-diploma op niveau 3 geven je toegang tot de opleiding. Omdat de lessen in het Engels worden gegeven, moet je deze taal goed beheersen. Er wordt verwacht dat je minimaal een 7 op je diploma hebt staan.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's