Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Ben je sociaal, creatief en representatief? Geef je mensen graag een nieuwe look? Deins je er niet voor terug om meer te leren dan knippen alleen? Schrijf je dan in voor deze opleiding! Wij leren je de basisvaardigheden van het kappersvak, zoals wassen, knippen, föhnen, kleuren en stylen.

Tijdens deze opleiding volg je instructie en oefen je veel in de praktijk op modellen die je zelf uitnodigt. In het eerste jaar van je studie ga je al snel stagelopen (BOL) of werken in een erkende salon (BBL). Zo kun je wat je hebt geleerd zelfstandig toepassen.
Je krijgt een studieloopbaanbegeleider toegewezen. Deze bespreekt samen met jou de voortgang van je studie. Tijdens de opleiding krijg je te maken met verschillende keuzedelen. Hierbij kun je denken aan barbier, visagie en Engels.

Toekomstperspectief

  • Dames- en/of herenkapsalon
  • Beautycentre

Toelatingseisen

  • Aanvullende eis bij de BBL-opleiding: werk hebben bij een erkende salon voor minimaal 23 klokuren per week

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's