Make-up Artist

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Make-up ArtistVind jij het een uitdaging om mensen een nieuwe look te geven? En wil je graag gaan werken in de wereld van de televisie, film of het theater? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding Make-up Artist / Allround Grimeur van het ROC van Amsterdam!

Hoe ziet de opleiding Make-up Artist / Allround Grimeur eruit?

Een groot deel van deze studie bestaat uit praktijklessen. Want alleen door goed te oefenen, krijg je technieken in de vingers. Maar je volgt ook een aantal theorievakken. Zo verdiep je je in kunstgeschiedenis en leer je meer over de vaardigheden die je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. De studie wordt afgesloten met een eindexamenwerkstuk. Hier kun je iedereen laten zien hoe jouw stijl zich onderscheidt van de rest.

Toekomstperspectief

Wat kun je een diploma van het ROCvA?

Heb je na drie jaar studeren je diploma gehaald? Dan kun je gaan werken als make-up artist of als allround grimeur. Veel studenten komen te werken in een foto- of filmstudio. Maar ook bij een theater-, opera- of musicalproductie kunnen ze jouw expertise goed gebruiken.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze mbo-opleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma theoretische leerweg. Omdat er jaarlijks maximum 20 studenten aan deze studie mogen beginnen, wordt er zorgvuldig geselecteerd. De selectie vindt plaats aan de hand van een creatieve opdracht en een intakegesprek.

Ben jij creatief genoeg om je door deze toelatingsprocedure heen te slaan? Vraag dan snel meer informatie aan!

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam