Manager Groothandel

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

In deze functie beheer je een vestiging van een groothandelsonderneming. Jij vertaalt het beleid van de centrale organisatie naar jouw filiaal en zorgt dat de begrote omzet wordt gehaald. Je bent verantwoordelijk voor de hele bedrijfsvoering van de vestiging. Van de goederenstroombesturing, de coördinatie tussen in- en verkoop tot en met het personeelsbeleid. Logisch dat jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende leidinggevende kwaliteiten beschikt. Én een scherp financieel, commercieel en logistiek inzicht!

De opleiding duurt 3 jaar. Je kunt er ook korter over doen. Dat hangt af van je vooropleiding en werkervaring. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf.

School & Stage (BOL): 60% school en 40% BPV.
Werken & Leren (BBL): 20% school en 80% BPV.

Voor de Engelstalige opleiding gelden speciale toelatingseisen. Kijk voor meer informatie bij de opleiding International Business Studies.

Toelatingseisen

Aanvullende eis bij de BBL-opleiding: werk hebben bij een erkend leerbedrijf.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's