Telefonist / Receptionist

ROC van Amsterdam, In Amsterdam (+1 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Als telefonist of receptionist ben je het visitekaartje van de organisatie. Jij bent degene die de bezoekers ontvangt. Het is dus belangrijk om altijd beleefd en vriendelijk te zijn, ook tegen de mensen die je aan de telefoon krijgt. Je moet goed weten hoe de organisatie in elkaar zit, zodat je bezoekers en bellers snel naar de juiste persoon kan verwijzen of de juiste informatie kan geven.

In dit beroep kun je het behoorlijk druk hebben. De telefoontjes blijven maar binnenkomen en steeds nieuwe bezoekers verschijnen aan je balie. Ook dan moet je vriendelijk kunnen blijven.

De opleiding duurt 1 tot 2 jaar, afhankelijk van je eigen snelheid. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf.

De Beroepsopleidende Leerweg is ongeveer 60% school en 40% BPV. De Beroepsbegeleidende Leerweg is ongeveer 20% school en 80% BPV (BBL bij het MBO College Hilversum start alleen bij voldoende aanmeldingen).

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam