Werkvoorbereider Installatie

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een goed begin is het halve werk. Want alleen met een goede werktekening en voorbereiding van het kantoor kan de uitvoerende technicus straks aan de slag.

Jij hebt dus niet alleen gevoel voor techniek, maar ook ruimtelijk inzicht. Je weet wat ervoor nodig is om een idee te vertalen in een technische tekening, die de uitvoerder bij zijn werk kan gebruiken. Je werkt op het bedrijfsbureau van een bedrijf dat technische producten installeert bij klanten. Bij grote projecten komt het voor dat je op locatie aan het werk bent. Behalve met het maken van tekeningen houd jij je bezig met berekenen, plannen, voorbereiden en ondersteunen van de productie. Je bent dus niet alleen in het begin betrokken, maar houdt overzicht over het verloop van de productie.

Tijdens de opleiding krijg je de nodige vakkennis aangeboden. Deze vakkennis is op te delen in sanitaire techniek en AC/CV-techniek (airconditioning en centrale verwarming). Daarnaast krijg je ondersteunende technische en algemeen vormende vakken.

Toelatingseisen

  • Positief instroomadvies
  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam