MBO
Geen recensies

Allround Timmerman

ROC van Flevoland, In Lelystad
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 3

Over deze opleiding

Een timmerman heeft een leuke baan. Je werkt met je handen en helpt letterlijk mee om iets op te bouwen, of om te herstellen. Het is een vak waar je dus heel veel plezier in kunt hebben. Als je van timmeren en bouwen houdt dan is deze studie geschikt voor jou! Afhankelijk van het leerbedrijf waar je aan de slag gaat, kies je voor de richting Bouw en Werkplaats of Nieuwbouw.

Deze opleiding bieden wij aan via de BBL. De opleiding is dus een combinatie van werken en leren. Je werkt vier dagen per week. Daar heb je een praktijkovereenkomst voor nodig. Je valt dan onder de cao en je krijgt salaris. Eén dag per week krijg je op school theorie.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

Als je deze opleiding hebt afgerond, kun je gaan werken als allround timmerman bij een aannemer om zelfstandig, of onder begeleiding, verschillende timmerwerkzaamheden uit te voeren. Je kunt breed worden ingezet.

Verder leren?

Na het behalen van dit diploma kun je ervoor kiezen door te leren in een van onze mboniveau 4 opleidingen.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van het diploma Timmerman op niveau 2. Voor deze leer- / werkvariant (BBL) is het noodzakelijk dat je voor minimaal 21 uur per week een praktijkovereenkomst hebt met een erkend leer- / werkbedrijf.
ROC van Flevoland
Straat van Florida 1
1334PA Almere

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...

Lees meer over ROC van Flevoland