Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang 4

ROC van Flevoland, In Almere (+1 locations)
Tijdsduur
2 tot 3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Tijdsduur
2 tot 3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL

Over deze opleiding

De kinderopvang is een afwisselende werkplek. Het ene moment maak je eten klaar voor voor baby's en het volgende moment organiseer je een leuke activiteit voor een groep peuters. Is dit echt een baan voor jou? Schrijf je dan in voor de mbo-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 4 van het ROC van Flevoland!

Hoe ziet de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 4 eruit?

Het ROCvF biedt deze mbo-opleiding aan in de BOL- én de BBL-variant. Met de beroepsopleidende leerweg breng je veel tijd door op school, terwijl je bij de beroepsbegeleidende leerweg juist kiest voor een combinatie van leren en werken. Je bent dan al minimaal 21 uur per week aan het werk in een echte kinderopvang

Wat leer je bij het ROC van Flevoland?

Deze opleiding van het ROCvF staat helemaal in het teken van jonge kinderen. Je leert hoe je ze verzorgt, hun ontwikkeling stimuleert én je oefent in het organiseren van leuke activiteiten. Daarnaast is er bij het ROC van Flevoland volop aandacht voor samenwerken. Het is immers wel de bedoeling dat het hele team op één lijn zit.

Toekomstperspectief

Wat kun je met je mbo-diploma van het ROCvF?

Na je mbo-opleiding aan het ROC van Flevoland kun je gaan werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dankzij jouw opleiding op niveau 4 mag je zelfs coördinerende taken uitvoeren zodat alles op de kinderopvang vlekkeloos verloopt. Wil je na de studie Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 4 doorstromen naar het hbo? Dat kan! De lessen van de SPH, PABO en de opleiding Pedagogiek sluiten perfect aan.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Zie jij de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 4 wel zitten? Met een vmbo-diploma Kb-/G-/T- leerweg of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo kun jij je al inschrijven bij deze studie van het ROCvF. Wel is het belangrijk dat je kennis van het Nederlands in orde is én dat je op een goed niveau kunt rekenen.

ROC van Flevoland
Straat van Florida 1
1334PA Almere

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...

Lees meer over ROC van Flevoland