Cursussen & Trainingen

Digital Film Certificate

SAE Institute Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
24 weken
Next course start
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 weken
Next course start
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Digital Film Certificate - SAE Institute AmsterdamZet jij weleens je eigen filmpjes op Youtube? Of heb je een website waar je graag video's op plaatst, maar ben je nooit helemaal tevreden over de kwaliteit? Dan is het Digital Film Certificate van SAE Institute echt iets voor jou!

Maak je eigen professionele video's

Een online video maken, kan iedereen. Maar als je echt mooie, professionele video's wilt maken, dan is de Digital Film cursus wel erg handig. Bij het SAE Institute leer je werken met software als Apple Final Cut Pro en Adobe After Effects. Hiermee bewerk je jouw ruwe opnames tot video's die zo het internet op kunnen.

Welke onderwerpen komen aan bod bij deze cursus?

De cursus wordt begeleid door professionele docenten. Zij leren je de basis van screenplay, cameragebruik, belichting en het bewerken van beeldmateriaal. Ook onderwerpen als interviewtechnieken, kleurcorrectie en audiobewerking komen aan bod. Binnen een paar weken ben je echt al in staat om zelf een goede korte film te maken. Bij de cursus is er zelfs aandacht voor social media gebruik. Want die online video's van jou verdienen alle aandacht.

Aankomende startdata

2 verkrijgbaar

Maart

  • Default Event Type
  • Amsterdam

September

  • Default Event Type
  • Amsterdam

Toekomstperspectief

Wat kun je met een Digital Film Certificate?

De Digital Film cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in filmtechniek en -productie. De cursus is niet zozeer loopbaan-gericht. Maar de kennis die je hier opdoet, kun je wel goed gebruiken bij jouw carrière als video- of filmmaker, vlogger of online content producent. Deze cursus geeft je ook een goede basis voor een echte opleiding bij SAE. Want je bent natuurlijk nooit uitgeleerd.

Toelatingseisen

Toelatingseisen en cursusduur

Heb jij zin om aan deze boeiende Digital Film cursus te beginnen? Meld je dan aan bij SAE Institute. Voor deze cursus heb je geen speciale vooropleiding nodig, maar je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn. De Digital Film cursus duurt in totaal 24 weken. Per week moet je rekenen op een studiebelasting van ongeveer 8 uur. Deze cursus valt dan ook perfect te combineren met al je andere bezigheden!

SAE Institute Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...

Lees meer over SAE Institute Amsterdam