Cursussen & Trainingen

Digital Film Making Diploma

SAE Institute Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
12 mnd vol- tot 24 mdn deeltijd
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
12 mnd vol- tot 24 mdn deeltijd
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Digital Film Making Diploma - SAE Institute AmsterdamBij het maken van films komt heel wat kijken. Het storyboard moet kloppen, de camera en belichting moet goed zijn en natuurlijk zijn er visuele effecten nodig om de film nóg spannender of levensechter te maken. Wil jij een brede opleiding volgen die je klaarstoomt voor deze boeiende branche? Ga dan voor een Digital Film Making diploma van SAE Institute!

Zet je eerste stappen in de filmwereld bij SAE Institute

De Digital Film Making opleiding is een brede studie waarbij je alle praktische vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt in de filmwereld. Je maakt muziekclips, korte films, commercials en documentaires. Bij deze opleiding heb je professionele filmapparatuur tot je beschikking zodat je meteen een mooi eindresultaat krijgt. Deze opleiding is de eerste fase van een compleet degree-programma. Zo blijf je jezelf verder ontwikkelen.

Welke modules zijn er?

De filmopleiding van SAE Institute bestaat uit vier verschillende modules:

  • Basisbegrippen en pre-productie
  • Storytelling en audio voor de film
  • Visuele effecten en video-animatie (motion graphics)
  • Marketing distributie en eindproject

Bij elk van deze modules leer je andere aspecten van het vak. Camera en belichting, bewerkingstechnieken, kleurcorrectie of storytelling: na deze opleiding weet jij er alles van.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden met een diploma op zak?

Een Digital Film Making Diploma geeft je toegang tot die fascinerende film- en televisiewereld. Je kunt er gaan werken als regisseur, producent of scriptschrijver. Of misschien maak jij wel naam als documentairemaker en zie je over een paar jaar je eigen documentaires op TV.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Studenten tussen de 18 en 21 jaar moeten in het bezit zijn van een middelbare schooldiploma om zich in te mogen schrijven. Deze eis vervalt als je 21 jaar of ouder bent. Maar om te kunnen slagen, is het wel essentieel dat je kennis van de Engelse taal goed is. Ook basiskennis van wiskunde is een vereiste.

Kun jij niet wachten om je eigen films en muziekclips te mogen maken? Vraag dan direct meer informatie aan!

SAE Institute Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...

Lees meer over SAE Institute Amsterdam