Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hbo Tweedegraadslerarenopleiding

Saxion Next
Samenvatting
Deventer
2 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Hbo Tweedegraadslerarenopleiding

Opleiding docent voortgezet en middelbare onderwijs

De tweedegraadslerarenopleiding (regulier, deeltijd) van Saxion Next is opgezet om afgestudeerden van het hbo of wo, op te leiden tot docent in het voortgezet onderwijs en het middelbaar onderwijs. De opleiding leidt op tot leraar voortgezet onderwijs tweede graad in één van de volgende vakgebieden: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Biologie, Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Techniek, Economie, Verzorging/Huishoudkunde, Maatschappijleer, Verzorging/Gezondheidskunde en Beeldende Vorming.

Voor wie is deze opleiding?

Daarnaast verzorgt Saxion Next de tweedegraadslerarenopleiding (deeltijd) Nederlands. Deze opleiding is bedoeld voor docenten basisonderwijs die werkzaam zijn binnen het voortgezet onderwijs, docenten basisonderwijs die graag binnen het voortgezet onderwijs willen werken maar die niet in het bezit zijn van een tweedegraadsbevoegdheid en mensen die een tweede- of eerstegraadslerarenopleiding in een ander vakgebied hebben afgerond.

Diploma

De opleiding leidt op voor het bachelor getuigschrift Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs tweedegraad. Met het bachelorgetuigschrift mag je zelfstandig lesgeven in het voortgezet onderwijs (vo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Toelatingseisen

Toelating tot de Tweedegraadslerarenopleiding

Voor de toelating tot de reguliere tweedegraadslerarenopleiding dien je in het bezit te zijn van een relevant hbo- of universitair getuigschrift. Voor de tweedegraadslerarenopleiding Nederlands kun je je aanmelden als je beschikt over een pabo diploma of een tweede- of eerstegraadslerarenopleiding in een ander vakgebied dan Nederlands.

Kosten

Wil je meer weten over de kosten voor de hbo-opleiding Tweedegraadslerarenopleiding? Bezoek dan de website van Saxion Next of doe een informatieaanvraag!

Saxion Next

Ben je op zoek naar een bijzondere hbo-opleiding? Wil je graag studeren op een hogeschool waar je geen nummer bent? En vind je praktijkgericht leren belangrijk?  Dan is Saxion Next wat voor jou.Saxion Next biedt namelijk unieke, particuliere hbo-opleidingen. Opgezet...


Lees meer over Saxion Next

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hbo Tweedegraadslerarenopleiding en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion Next

Saxion Next

Handelskade 75
7417 DH Deventer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hbo Tweedegraadslerarenopleiding? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's