International Water Technology

Saxion
Samenvatting
Enschede
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Videopresentatie

Over deze opleiding

International Water Technology

International Water Technology

In Nederland hoeven wij amper na te denken over water, omdat wij over genoeg schoon drinkwater beschikken. Uiteraard zijn er veel landen die te kampen hebben met vervuild water. Vervuild water gaat gepaard met ziektes. Er zijn daarom mensen nodig die oplossingen kunnen verzinnen. De hbo-opleiding International Water Technology van Saxion helpt jou inzicht te ontwikkelen op het gebied van watertechnologie.

Wat houdt een wateropleiding in?

De hbo-opleiding International Water Technology is een unieke wateropleiding in Nederland en werkt samen met Pentair X-flow (voorheen Norit). De opleiding watertechnologie leert je hoe je waar ook ter wereld schoon water kunt maken en hoe je het schoon kunt houden. Je leert op Saxion de technische aspecten van de productie kennen van schoon water, maar ook de reiniging van vervuild water. Als watermanager ben jij straks in staat om nadelige milieueffecten te voorkomen.

Waar kan ik terecht na HBO International Water Technology?

De beroepsperspectieven van een watermanager zijn groot. Je kunt bijvoorbeeld werken bij een onderzoeksinstelling en onderzoek doen naar het ontwikkelen van nieuwe technieken in watertechnologie. Verder kun je na de hbo-opleiding International Water Technology werken bij de overheid. Verder kun je denken aan een baan bij bedrijven zoals:

  • TNO
  • Vitens
  • Pentair X-Flow
  • Wetsus
  • Witteveen & Bos
  • Regge en Dinkel

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in International Water Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over International Water Technology? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's