WO Master

Medical Engineering

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het gebruik van technologie in klinische omgevingen is alleen mogelijk wanneer er ingenieurs zijn die deze nieuwe technieken op patiëntgerichte wijze kunnen interpreteren, ontwikkelen en toepassen.

In deze opleiding volg je de snelle ontwikkelingen op het gebied van de (bio-)medische technologie en leer je de vertaalslag naar de klinische praktijk te maken. Je leert modellen te gebruiken voor patiëntspecifieke oplossingen, zodat artsen beter een diagnose kunnen stellen en een keuze voor een behandeling beter kunnen onderbouwen. Je wordt opgeleid tot een zelfstandig klinisch onderzoeker met daarnaast inzicht in het systeem van de gezondheidszorg.

De masteropleiding is mede opgezet door medisch specialisten die betrokken zijn bij het onderwijs. De opleiding vindt daarom plaats op twee locaties, namelijk bij de thuisbasis in Eindhoven en in het academisch ziekenhuis Maastricht. Hierdoor kom je in contact met verschillende partijen binnen de klinische wereld.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medical Engineering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven