WO Master

Operations Management & Logistics

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Het vakgebied van operations management & logistics is een multidisciplinair veld dat gaat over het integraal modelleren en managen van supply chains, workflows, human resources en financiering.

De opleiding draagt theorieën, vaardigheden en technieken aan voor het bestuderen, verbeteren en beheersen van operationele processen. De technische bedrijfskundige kennis die je hierbij opdoet, pas je toe in de diverse projecten, waarbij je zult ervaren hoe het is om zelf onderzoek te verrichten en toe te passen in zeer complexe systemen in de praktijk. Het afsluitende project is een empirisch onderzoeksproject, dat wil zeggen dat je zelf bepaalt wat de onderzoeksvraag is en dat je de studie hierna zelf uitvoert. Dit gebeurt meestal in en in nauwe samenwerking met een bedrijf en is altijd gerelateerd aan de activiteiten van de onderzoekschool Beta. Logistiek onderzoek in Eindhoven behoort tot de Europese top. In de opleiding is het onderwijs nauw verweven met de meest recente onderzoeksresultaten. Qua onderwijsmodel worden de vakken gekenmerkt door veel projectwerk en diepgang in zowel onderzoek als praktijk. De mentor speelt in het programma een cruciale rol en zal je gedurende drie van de vier semesters begeleiden. Ten slotte onderscheidt de Eindhovense opleiding zich van anderen door de sterke internationale oriëntatie.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Operations Management & Logistics en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven