WO Bachelor

Advanced Technology

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Advanced Technology is een unieke, brede, Engelstalige opleiding. Je combineert de nieuwste technische kennis met een scherp gevoel voor wat onze samenleving nodig heeft.

Als je innovatieve en verrassende oplossingen wilt bedenken voor nieuwe problemen, dan wil je niet opgesloten zitten in één vakgebied. Daarom overschrijdt Advanced Technology deze grenzen en combineert de opleiding kennis op verschillende gebieden, zoals elektrotechniek, scheikundige technologie, technische natuurkunde, wiskunde, werktuigbouwkunde en bedrijfskunde.
Tijdens deze afwisselende en fascinerende opleiding kom je in een aantal zeer verschillende situaties terecht. Je zult al je opgedane theoretische kennis over een groot aantal academische disciplines moeten inzetten om een aantal uitdagende projecten te voltooien. Je ontdekt al snel hoe waardevol het is om een probleem vanuit verschillende hoeken te bekijken en hoe fijn het is om tot een oplossing te komen. Je krijgt inzicht in hoe de samenleving optimaal kan profiteren van de oplossingen die jij bedenkt, waardoor je een ideale positie inneemt tussen de technologische wereld enerzijds, en de zakelijke wereld anderzijds. Met het internationaal erkende bachelordiploma Advanced Technology kan je werkelijk alle kanten op.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief10500 EUR2019 niet-EU/EER studenten10500 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief10625 EUR2020 niet-EU/EER studenten10625 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Advanced Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente