WO Bachelor

Business & IT

Universiteit Twente, In Enschede (+1 locations)
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze opleiding biedt je de perfecte mix van informatica en bedrijfskunde. Met jouw kennis van de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde IT-systemen word je de spil van het bedrijf.

Voor bedrijven is informatietechnologie van levensbelang. Maar hoe zorg je ervoor dat software precies doet wat een bedrijf ervan verwacht? En hoe regel je een nauwkeurige afstemming van de bedrijfsprocessen op de gebruikte systemen?
De opleiding Business & IT (Bedrijfsinformatietechnologie) verbindt twee werelden. Je doet kennis op van bedrijfskundige processen, zo weet je precies hoe een organisatie functioneert en aan welke touwtjes je moet trekken om iets te veranderen. Uiteraard komen ook de moderne IT-systemen aan de orde, zodat je weet wat er mogelijk is en hoe je nieuwe producten en diensten stroomlijnt met behulp van IT. In verschillende projecten koppelen we deze twee vakgebieden op natuurlike wijze aan elkaar.
De ontwikkelingen in de automatisering gaan razendsnel, dus het is een voortdurende uitdaging om bij te blijven en de juiste keuzes te maken. Jouw deskundigheid moet ervoor zorgen dat het bedrijf waar je werkt niet achterop raakt, maar ook niet achter elke dure hype aan rent.
Business & IT’ers komen tot hun recht in bedrijfsmatige omgevingen. Je bent als informatiespecialist thuis in elk bedrijf dat wil verbeteren en innoveren. IT is daar altijd hard voor nodig is.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief10500 EUR2019 niet-EU/EER studenten10500 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief10625 EUR2020 niet-EU/EER studenten10625 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business & IT en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente