Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Business & IT

Universiteit Twente
Samenvatting
Enschede, The World
3 uur
   
WO Bachelor
Engels
Voltijd
1-9-2021
Deadline aanmelding: 1-7-2021

Over deze opleiding

Deze opleiding biedt je de perfecte mix van informatica en bedrijfskunde. Met jouw kennis van de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde IT-systemen word je de spil van het bedrijf.

Voor bedrijven is informatietechnologie van levensbelang. Maar hoe zorg je ervoor dat software precies doet wat een bedrijf ervan verwacht? En hoe regel je een nauwkeurige afstemming van de bedrijfsprocessen op de gebruikte systemen?
De opleiding Business & IT (Bedrijfsinformatietechnologie) verbindt twee werelden. Je doet kennis op van bedrijfskundige processen, zo weet je precies hoe een organisatie functioneert en aan welke touwtjes je moet trekken om iets te veranderen. Uiteraard komen ook de moderne IT-systemen aan de orde, zodat je weet wat er mogelijk is en hoe je nieuwe producten en diensten stroomlijnt met behulp van IT. In verschillende projecten koppelen we deze twee vakgebieden op natuurlike wijze aan elkaar.
De ontwikkelingen in de automatisering gaan razendsnel, dus het is een voortdurende uitdaging om bij te blijven en de juiste keuzes te maken. Jouw deskundigheid moet ervoor zorgen dat het bedrijf waar je werkt niet achterop raakt, maar ook niet achter elke dure hype aan rent.
Business & IT’ers komen tot hun recht in bedrijfsmatige omgevingen. Je bent als informatiespecialist thuis in elk bedrijf dat wil verbeteren en innoveren. IT is daar altijd hard voor nodig is.

Toelaatbare profielen

VWO N&TtoelaatbaarVWO N&GWiskunde B VWO E&MWiskunde B VWO C&MWiskunde B

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.0TOEFLinternetbased80CAEC1CPEC2

Diploma

BSc

Evenementen

11/15/2019 Open dag
-

3/13/2020 Open dag
-

11/13/2020 Open dag
-

11/16/2019 Open dag
-

3/14/2020 Open dag
-

11/14/2020 Open dag
-

Kosten

2019 instellingstarief10500 EUR2019 niet-EU/EER studenten10500 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief10625 EUR2020 niet-EU/EER studenten10625 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Universiteit Twente

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...


Lees meer over Universiteit Twente

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business & IT en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit Twente

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Business & IT? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's