WO Master

Electrical Engineering

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze masteropleiding daagt je uit om nieuwe methodes en technologieën te ontwikkelen voor high-tech elektronische systemen in nano, robotica, elektronica, telecommunicatie of biomedische systemen.

Electrical Engineering leert je hoe moderne technologie toegepast kan worden om elektronische systemen verder te verbeteren, versnellen of te verkleinen. Het biedt je vaardigheden en expertise die je kunt toepassen in vrijwel alle aspecten van technologie. Je wordt uitgedaagd om high-tech systemen te verbeteren, met een nadruk op thema’s als duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.
Ons onderzoek richt zich op veel gebieden, van microsystemen, mechatronica en telecom tot integrated circuit design/architectuur en biomedische toepassingen. Je kunt een groot deel van het programma naar eigen wens inrichten (van technische tot bestuurlijke aspecten).
Deze Engelstalige opleiding biedt je een breed aanbod aan interessante specialisaties, kleine klassen en persoonlijke begeleiding en geeft je de mogelijkheid om je perspectief internationaal te verbreden.
Electrical engineers vinden eenvoudig een baan, vooral omdat hun opleiding een heel wetenschapsgebied omvat in plaats van slechts een specifiek vak. Zonder electrical engineers waren er geen auto’s, vliegtuigen, mobiele telefoons, tablets, pc’s of tv’s. Deze opleiding biedt een van de beste carrièreperspectieven.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Electrical Engineering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente