WO Bachelor

Industrial Engineering and Management

Universiteit Twente, In Enschede (+1 locations)
Tijdsduur
3 uur
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de 3-jarige Engelstalige bachelor Industrial Engineering & Management leer je bedrijfsprocessen ontwerpen, beheren en verbeteren. Zo help je organisaties gezond te blijven in een complexe wereld.

De driejarige Engelstalige bachelor Industrial Engineering & Management aan de Universiteit Twente leidt je op tot een creatieve, multidisciplinaire manager die technologische kennis combineert ingenieurs- en managementkennis. Met jouw expertise op het gebied van technologie, menselijk gedrag en bedrijfsprocessen, help je ondernemingen en andere organisaties efficiënter te maken, hun winst te maximaliseren, risico’s te minimaliseren en hun kwaliteit en concurrentiepositie te verbeteren. Je leert ook hoe je noodzakelijke veranderingen effectief kunt implementeren en de consequenties ervan inschatten voor organisaties, personeel, kwaliteit, financiën, duurzaamheid of marktpositie.
Je raakt vertrouwd met vakgebieden zoals bedrijfskunde, ICT, wiskunde en technologie. In elke module pas je je wetenschappelijke kennis toe in een teamopdracht rond een actuele uitdaging. Onze kleinschalige onderwijsomgeving en informele, persoonlijke benadering helpen je om te werken aan je sociale, professionele en ondernemende vaardigheden, waardoor je als professional stevig staat. Na het afstuderen kun je aan het werk – vaak met een hoog startsalaris – of doorstromen naar een masteropleiding.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief10500 EUR2019 niet-EU/EER studenten10500 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief10625 EUR2020 niet-EU/EER studenten10625 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Industrial Engineering and Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente