WO Bachelor

Technical Computer Science

Universiteit Twente, In Enschede (+1 locations)
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Technical Computer Science gaat over het uitwisselen, verwerken en opslaan van informatie, en ligt ten grondslag aan systemen die we dagelijks gebruiken, zoals internet, zoekmachines en social media.

Technical Computer Science is een uitdagende wetenschap die heeft geleid tot de enorme verspreiding van computers, het uitrollen van wereldwijde netwerken en de explosieve groei van mobiele apparaten. Steeds dienen zich nieuwe ontwikkelingen, toepassingen of zelfs bedreigingen aan. Je begeeft je in een boeiende wereld vol wiskundige algoritmes, fundamentele concepten en praktische toepassingen. Deze opleiding is uitermate geschikt als je techniek interessant vindt, graag de diepte ingaat en nooit uitgeleerd wilt raken.
De bacheloropleiding Technical Computer Science bundelt de vakken in thema’s en modules in de vorm van projectonderwijs, dat steeds is toegespitst op één onderwerp. Het gaat bijvoorbeeld om computerveiligheid, programmeren, netwerken en om de ontwikkeling van sociale robots. Je hebt hierbij kennis van alle vakken nodig om projecten succesvol af te sluiten; je bent dus geen losse theorie aan het leren zonder te weten waarom. Dit maakt de studie uiteraard zeer boeiend.
Er is nauwelijks een gebied te bedenken waar informatica geen rol speelt. Denk aan techniek, maar bijvoorbeeld ook aan milieu en gezondheidszorg. De arbeidsmarkt biedt je volop mogelijkheden.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief10500 EUR2019 niet-EU/EER studenten10500 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief10625 EUR2020 niet-EU/EER studenten10625 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Technical Computer Science en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente