WO Bachelor

Economie en Bedrijfseconomie

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Economie en Bedrijfseconomie aan de VU is een kleinschalige opleiding met veel interactie tussen docent en student. De Zuidas ligt om de hoek, docenten komen daar vandaan en brengen veel ervaring mee.

Ben je meer dan gemiddeld nieuwsgierig en deins je er niet voor terug docenten uit te dagen? Wil je later graag een goed salaris verdienen, maar ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Dan is de bachelor Economie en Bedrijfseconomie iets voor jou. De opleiding aan de VU is kleinschalig, waardoor er veel interactie is met docenten en medestudenten. De dagelijkse praktijk van de Zuidas ligt om de hoek. Docenten komen daar vandaan en brengen veel ervaring mee. Ook voelt de VU zich betrokken bij grote maatschappelijke vraagstukken en doet daar ook echt iets mee. Tijdens een vak over transport en logistiek gaat het ook over duurzaamheid en je krijgt bijvoorbeeld colleges in ethiek.

Na Economie en Bedrijfseconomie weet je creatieve oplossingen te vinden voor problemen van bedrijven, overheden en consumenten. Je denkt analytisch en legt razendsnel verbanden. Daarnaast bezit je kwantitatieve vaardigheden op zowel econometrisch als financieel terrein. Dit alles biedt jou goede perspectieven op de arbeidsmarkt. Je kunt aan de slag in het bedrijfsleven, bij de overheid en bij nationale en internationale organisaties zoals de Europese Commissie, de Wereldbank en het Centraal Planbureau.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam