Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Parallel and Distributed Computer Systems

Vrije Universiteit Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Dit masterprogramma is bedoeld om zeer getalenteerde studenten uit te dagen met de moeilijkste problemen uit de moderne systeem georiënteerde computerwetenschappen. Deze master is selectief.

Onze top Master Parallel and Distributed Computer Systems werd ontwikkeld door professor Andrew S. Tanenbaum. Veel studenten die deze master behalen gaan een PhD doen aan een universiteit of in de industrie. In de afgelopen jaren zijn computersystemen geëvolueerd om tegemoet te komen aan de uitdagingen van de nieuwe cases (bijvoorbeeld Big Data, Cloud Computing, Security & Privacy, enz). Het internet bestaat nu uit cloud-computing-centra, smartphones, RFID-tags en sensornetwerken. De wereld waarin we nu leven, een waarin iedereen met elkaar verbonden is, brengt nieuwe kansen voor de wetenschap en voor het bedrijfsleven, maar ook nieuwe uitdagingen in de veiligheid en privacy. De studenten zullen geheel nieuwe software architecturen gaan bestuderen en daarnaast ook grootschalige, geografische gedistribueerde systemen die tegelijk miljarden applicaties kunnen bedienen. Schaalbaarheid, prestaties en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen van de master.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vrije Universiteit Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...


Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam

Contactgegevens Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's