Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Amsterdam
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Kies je voor de VU-bachelor Psychologie, dan leer je op wetenschappelijke wijze kijken naar menselijk gedrag. Dit programma is zowel in het Nederlands als het Engels te volgen.

Je stort je op vragen als:

* Hoe kunnen stoornissen zoals depressie en ADHD het beste aangepakt worden en kan e-health hierbij helpen?
* Hoe spelen genen een rol bij gedrag?
* Wat maakt een goed leider?

Tijdens de bacheloropleiding Psychologie leer je hoe mensen zich van jongs af aan ontwikkelen, hoe mensen waarnemen en beslissingen nemen, wat het samenspel is van genen en omgeving, maar ook welke interventies of therapieën wel of niet werken. De rol van onderzoek staat centraal bij alle activiteiten binnen de psychologie. Tijdens de bacheloropleiding leer je niet alleen hoe goed onderzoek wordt uitgevoerd (methodologie), maar ook hoe je de resultaten leert analyseren en interpreteren (statistiek). Met deze vakken leg je in de eerste fase van je bacheloropleiding Psychologie een brede basis en kom je er steeds beter achter welke specialisatie bij je past.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vrije Universiteit Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...


Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam

Contactgegevens Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's