Studeren in het buitenlandGa studeren in het buitenland!

Weet jij al wat je na je eindexamen gaat doen? Heb je er al eens over nagedacht om voor een opleiding, een taalcursus of een studie naar het buitenland te gaan? Een van de vele voordelen is dat je een andere taal leert, dat het geweldig op je CV staat en dat je vrienden voor het leven maakt. Kortom, het wordt een onvergetelijke ervaring!

Ben jij op zoek naar een opleiding in het buitenland? Wil je er een jaar tussenuit (gapyear of breekjaar) voordat je een studiekeuze gaat maken in Nederland of zoek je juist een buitenlandse opleiding die aansluit op je huidige studie? We geven je graag vast een paar goede redenen om de stap te nemen. Je gaat naar het buitenland om inspiratie en internationale ervaring op te doen. Je leert de taal en een andere cultuur kennen, en het is heel goed voor je zelfvertrouwen. Bovendien is later de kans op een baan groter als je in het buitenland hebt gestudeerd.

Klik op een continent en lees meer!

Wij hebben een internationale zoekmachine voor studies van alle scholen en opleidingen ter wereld. Vergelijk en vind jouw opleiding. Kijk op Educations.com voor informatie en een handig overzicht.

Studeren in het buitenland

Taalreizen in het buitenland

Taalreizen in het buitenland

Leer een taal in het buitenland via ESL Taalreizen. ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. Kies bij ESL uit meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!

Er kan een op maat gemaakte cursus worden aangeboden die het beste bij jou past, zodat je altijd jouw doel kunt bereiken! Wil je meer weten?

 


Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!