"Je wordt van een tiener een man"

EuroCollege Hogeschool

Kevin Breggeman - International Business And Sales

Kevin Breggeman -  International Business And SalesDe reden dat ik voor het EuroCollege heb gekozen is door de zeer professionele uitstraling en erg positieve studenten die ik sprak op een studiebeurs en toen ging het snel. Ik kreeg een brochure waar heel de school tot in het kleinste details stond beschreven waardoor ik steeds enthousiaster werd. Toen heb ik gebeld en een afspraak voor een intakegesprek met de directeur gemaakt.

Na een zeer goed gesprek met de directeur was het alleen nog een kwestie van tekenen en het begon te lopen. Tot op de dag van vandaag ben ik heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Wat deed je hiervoor?

Voor dat ik naar het EuroCollege kwam zat ik op de middelbare school, het Niftarlake College, een school in Maarssen-Broek.

Welke verschillen zie je tussen beide scholen?

Het verschil is eigenlijk heel erg groot. Dit komt natuurlijk dat het twee totaal verschillende scholen zijn. Mijn oude school is een middelbare school en het EuroCollege is een vervolgopleiding maar de grootste verschillen zijn toch wel dat je op het EuroCollege niet meer een leerling bent die moet slagen maar dat jij eigenlijk een talent bent dat met goede aandacht moet uitgroeien naar een topper.

Hierdoor krijg je heel veel aandacht en voel je jezelf echt een student en geen nummer, iets wat ik me op mijn andere school wel soms voelde.

Heb je veel geleerd op EC?

Vanaf dag 1 van de introductiedagen leer je het belangrijkste wat er is, namelijk volwassen worden. Je wordt van een tiener een man die zijn zaken goed op orde heeft en die goed voor zichzelf kan zorgen. Maar ook leer je hoe je om kunt gaan met verschillende situaties en tegenslagen, en oplossingen hiervoor te vinden.




Lees meer over MBO 4+ International Business & Sales IBS

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!