Leisure & hospitality host

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Leisure & hospitality hostDe MBO-opleiding Leisure & hospitality host is een opleiding (BOL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35

De opleiding is gericht op het ondersteunen van plannen en organiseren op een recreatiebedrijf. Je leert diverse receptiewerkzaamheden te verrichten en hoe gasten te ontvangen. Je organiseert en helpt mee met de uitvoering van recreatieve activiteiten. Ook administratieve werkzaamheden zoals boeken en reserveren behoren tot de taken.

Tijdens je opleiding raak je breed geïnformeerd over de recreatiesector. Je loopt stage bij verschillende recreatiebedrijven.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leisure & hospitality host en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Leisure & hospitality host? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's