Zelfstandig werkend gastheer/ -vrouw

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3 BBL

Over deze opleiding

Opleiding Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouwDe MBO-opleiding Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw is een opleiding (BBL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het ontvangen en serveren van gasten. Je leert het inschenken en uitserveren van dranken, bereiden en serveren van gerechten, poleren, draagtechnieken en de rekening presenteren. Daarnaast beheer je de bestellingen en voorraad. Je voert beheerstaken uit en leert hiervoor hoe je leiding geeft.

Je leert hoe je gegevens in de administratie verwerkt. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit en controleert deze onder verantwoordelijkheid van je leidinggevende. Vakkennis is daarbij zeer belangrijk, maar ook het beheersen van sociale en commerciële vaardigheden.

Als gastheer / gastvrouw zorg je ervoor dat gasten in een restaurant, brasserie of hotel een goede bediening krijgen en gastvrij worden ontvangen. Je werkt vooral in restaurants.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend gastheer/ -vrouw en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Zelfstandig werkend gastheer/ -vrouw? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's