Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Praktijkdiploma boekhouden (PDB)

NHA - Nationale Handelsacademie
Samenvatting
Afstandsonderwijs
6 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Zelfstudie
269 EUR
Op ieder moment

Praktijkdiploma boekhouden (PDB)

Vind een administratieve baan met de cursus Praktijkdiploma Boekhouden


Heb je gevoel voor cijfers en wil je daar je werk van maken? Of heb je al een administratieve functie en wil je daarin doorgroeien? De cursus Praktijkdiploma Boekhouden stoomt je klaar voor een veelgevraagd diploma.

Boekhouden is een belangrijk onderdeel binnen ieder bedrijf. Een boekhouder verwerkt alle financiële transacties: inkomsten, uitgaven, ontvangsten en betalingen. Dit is een verantwoordelijke en afwisselende baan.

Als boekhouder heb je goed inzicht in het wel en wee van een bedrijf en daarom word je vaak gezien als een vertrouwenspersoon van de directie.

Professionele opleiding

Om een goede boekhouder te worden, heb je een degelijke opleiding nodig. De cursus Praktijkdiploma Boekhouden is een van de beste cursussen van Nederland op boekhoudkundig gebied.

De lesstof van deze compacte opleiding is gebaseerd op de exameneisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering en bestaat uit drie modules:

Bedrijfsadministratie
Kostencalculatie
Financiering

Je leert onder meer grootboekrekeningen maken, kostprijsberekeningen en kolommenbalansen. Je krijgt inzicht in resultaten en presentatiemethoden en je maakt kennis met verschillende ondernemingsvormen.

Veelgevraagd diploma

Het officieel erkende PDB-diploma wordt veel gevraagd in personeelsadvertenties. De cursus op mbo-4 niveau is goed te volgen en zeer geschikt wanneer je administratief medewerker wilt worden.

Met het diploma toon je aan over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken en heb je een bovengemiddeld goede kans op een leuke, goedbetaalde baan.

Verder leren?

Heb je na deze cursus de smaak te pakken? Het officieel erkende Praktijkdiploma Boekhouden is een prima basis voor de cursus MBA.

Studieduur

6 maanden bij een gemiddeld studietempo. 

Videopresentatie

     

NHA - Nationale Handelsacademie

NHA

Volg een thuisopleiding van NHA

Wil jij bijvoorbeeld een hbo bachelor opleiding afronden, maar heb je hier geen tijd voor? Misschien is een thuisopleiding van de NHA wel iets voor jou! Je kunt op de hogeschool NHA verschillende thuisopleidingen volgen op verschillende niveaus. Of je...


Lees meer over NHA - Nationale Handelsacademie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma boekhouden (PDB) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Praktijkdiploma boekhouden (PDB)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.