WO Bachelor

Applied Earth Sciences

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Gebouwen verwarmen met aardwarmte, het voorkomen van verzakkingen, het aardoppervlak in kaart brengen met satellieten, CO2 opslag: je leert er alles over bij Applied Earth Sciences.

Applied Earth Sciences (voorheen Technische Aardwetenschappen) is overal om je heen. De ingenieurs die van deze opleiding komen, zijn nodig om de grondstoffen voor je telefoon te winnen en ervoor te zorgen dat we genoeg energiebronnen hebben. Verder zijn ze heel belangrijk bij de aanleg van ondergrondse infrastructuur en houden ze de aarde en het klimaat in de gaten. In geen enkele andere studie vind je deze combinatie van techniek en geologie (de wetenschap die de aarde, en processen in de aarde bestudeerd). Daar bovenop wordt je ook nog eens flink uitgedaagd op het gebied van wiskunde, scheikunde en natuurkunde.

In het eerste jaar ontwikkel je een stevige basis in deze vakken. Daarnaast ga je aan de slag met de uitdagingen die je in het werkveld van Applied Earth Sciences tegenkomt, zoals bijvoorbeeld duurzame energie . Tijdens het tweede jaar wordt de basiskennis toegepast in meer specialistische vakken. In het derde jaar volg je een minor (een pakket van keuzevakken) en voer je een individueel onderzoeksproject uit.
Met je bachelordiploma kun je uiteindelijk de aansluitende masteropleiding Applied Earth Sciences van twee jaar volgen of een master in een andere studierichting.

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applied Earth Sciences en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft