WO Bachelor

Applied Physics

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je leert de basisvaardigheden (natuurkunde, wiskunde, practicum) die nodig zijn voor het analyseren en verklaren van natuurverschijnselen. Hiermee ontwikkel je nieuwe technologieën.

Technisch natuurkundigen kijken met andere ogen naar de wereld om ons heen. Natuurverschijnselen zijn uitdagingen, fascinerende vraagstukken om te onderzoeken en te ontrafelen. Als technisch natuurkundige ga je nog een stap verder door de kennis van deze verschijnselen toe te passen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Dat zijn vaak ambitieuze plannen, waarbij het werken in teamverband met mensen uit andere disciplines centraal staat. Wanneer je plezier hebt in exacte vakken, nieuwsgierig bent naar de wereld om je heen en wilt weten hoe de natuur in elkaar zit, dan ben je zeker geschikt als student Technische Natuurkunde.

De docenten van Technische natuurkunde staan met beide benen in de praktijk: enkele docenten werken ook voor een bedrijf in de regio Brainport, andere docenten doen zuiver wetenschappelijk onderzoek. De student profiteert tijdens de opleiding en daarna van de contacten met het bedrijfsleven en de onderzoeksgroepen. De informele sfeer en de laagdrempeligheid zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt.

Kortom, je leert om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt als succesvol ingenieur.

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applied Physics en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven