Cursussen & Trainingen

Opleiding Kindercoach - Specialisatie Familieopstellingen voor kinderen en tieners

UNLP, In Amsterdam
Tijdsduur
8 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
8 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Opleiding KindercoachHet leven van kinderen en jongeren is niet altijd eenvoudig. Kinderen raken uit balans door alle verwachtingen, uitdagingen en frustraties in hun leven. Je merkt vaak dat een kind emotioneel reageert op de meest kleine dingen of nauwelijks energie heeft de dingen te doen die het het liefst wil doen. Daar waar de standaard oplossing veelal niet helpt, leer je met deze effectieve opleiding van UNLP om kinderen en jongeren te helpen de balans te herstellen.

Wat leer je met deze opleiding?

Je leert met de opleiding kindercoach de balans weer terug te brengen voor het kind en het gezin. Dit doe je door inzicht te krijgen vanuit de systematische methodiek op de problematiek van het kind. De nieuwste inzichten en technieken staan centraal tijdens de opleiding. Onderwerpen waar je onder andere meer over zult leren zijn:

  • Faalangst
  • Eenzaamheid
  • Hoogsensitiviteit
  • Slaap- en eetproblematiek
  • Dyslexie
  • Concentratieproblemen
  • Hyperactiviteit bij kinderen
  • Emotionele problemen

Voor wie is de opleiding Kindercoach?

Deze opleiding is voor iedereen die graag met kinderen of jongeren wil werken. Ben jij een ouder, dan is dit de perfecte aanvulling op het ouderschap. 

Toelatingseisen

Wat zijn de toelatingseisen?

Om aan deze opleiding te kunnen beginnen moet je de basisopleiding familieopstellingen of systemisch werken hebben afgerond. Als jij de basisopleiding nog niet heb afgerond, dan kun je deze tegelijk boeken en ontvang je een combinatiekorting bij UNLP.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Kindercoach - Specialisatie Familieopstellingen voor kinderen en tieners en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
UNLP
UNLP
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Volg een NLP-opleiding bij UNLP!

UNLP is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling en richt zich op verschillende professionele opleidingen en niveaus. Je kunt bij de UNLP terecht voor langlopende opleidingstrajecten, maar ook voor intensieve opleidingsweken en korte workshops. Ook kun je bedrijfstrainingen volgen...

Lees meer over UNLP