Biologie en medisch laboratoriumonderzoek

Van Hall Larenstein
Samenvatting
Leeuwarden
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek concentreer je je onder meer op de ontwikkeling van nieuwe vaccins. De wereld van DNA, cellen, enzymen, het afweersysteem, bacteriën en virussen.

Dankzij medisch onderzoek zijn veel ziekten inmiddels verleden tijd of goed behandelbaar. Voorkomen is beter dan genezen, dus houden onderzoekers in de wereld van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek zich ook steeds meer bezig met nieuwe vaccins en personalized medicine. Daarnaast is het verzamelen en bijhouden van de big data die deze onderzoeken opleveren in dit digitale tijdperk steeds belangrijker. Daarom wordt er gezocht naar mensen als jij.

Wil jij graag onderzoek doen naar ziekten van mens en dier? Specialiseer je dan in Biomedical Research en ga later aan de slag als researchanalist in een academisch ziekenhuis, universiteit of bedrijf. Ben je meer geïnteresseerd in het verzamelen en verwerken van Big Data? Ook dan is deze studie echt iets voor jou.

Diploma

BSc

Kosten

2020 instellingstarief9000 EUR2020 niet-EU/EER studenten9000 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...


Lees meer over Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Biologie en medisch laboratoriumonderzoek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Biologie en medisch laboratoriumonderzoek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's