Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding, posthbo-opleiding op nationaal en internationaal gebied te studeren. Van Hall Larenstein heeft drie locaties in Nederland: Leeuwarden, Velp en Wageningen.

Van Hall Larenstein wil in het brede gebied van 'integrale gebiedsontwikkeling, dier, voeding en gezondheid' studenten opleiden tot enthousiaste, vakkundige en een leven lang lerende beroepsbeoefenaren met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom worden de studenten tijdens hun opleiding begeleid door docenten. Als student maak je kennis met de beroepspraktijk, door stages, leerwerkplaatsen en afstudeeropdrachten.

De studierichtingen van de opleidingen van Van Hall Larenstein richten zich op een internationale sector. Je wordt opgeleid tot een professional die kan werken in het buitenland of in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Van Hall Larenstein biedt Engelstalige opleidingen, stages en studieonderdelen in het buitenland en samenwerking met buitenlandse instellingen. Hiervoor onderhoudt Van Hall Larenstein contact met een aantal partnerinstellingen in het buitenland.

Van Hall Larenstein


Toon alle opleidingen van Van Hall Larenstein

Opleidingen - Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Van Hall Larenstein en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Categorieën

Aarde en Milieu

   Landbouw
   Dierenzorg
   Milieustudies
   Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Economie en Bedrijf

   Bedrijfskunde en Management
   Management en Organisatie

Exact en Informatica

   Scheikunde

Gezondheid

   Geneeskunde

Horeca, Voeding en Facilitair

   Voeding

Taal en Communicatie

   Marketing Communicatie

Techniek

   Bouwkunde
   Technologie

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Van Hall Larenstein? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's