HBO Master

Innovative Dairy Chain Management

Van Hall Larenstein, In Leeuwarden
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De Master IDCM richt zich op bedrijven die voldoende, kwalitatief hoogwaardige melk leveren op een winstgevende manier, en zich houden aan de kwaliteits- en veiligheidseisen binnen de keten.

IDCM is geschikt voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in moderne en ver ontwikkelde zuivelketens. De Nederlandse zuivelindustrie wordt als voorbeeld gebruikt voor de innovaties.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het verwerken van melk vanuit het oogpunt van de verwerkende bedrijven, waarbij wordt samengewerkt met stakeholders uit de keten of de ondersteunende keten. 'Innovatief' staat voor creativiteit bij het afhandelen van complexe situaties zoals: het ontwikkelen van draaiboeken voor bedrijven met betrekking tot onzekerheden, in plaats van de traditionele adviserende rol; het ontwikkelen van strategieën voor veranderde omstandigheden; innovatieve technologie in productie, verwerking en ketenbeheer, maar ook het vestigen van bedrijven in andere landen of nieuwe gebieden.

In een jaar moeten 60 studiepunten behaald worden. Het is ook mogelijk om het programma in deeltijd te volgen, verspreid over twee of drie jaar. In dat geval worden het eerste en tweede trimester afgesloten met een certificaat. Het afstudeeronderzoek wordt bij voorkeur uitgevoerd in het thuisland van de student.

Diploma

MSc

Kosten

2020 niet-EU/EER studenten14100 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Innovative Dairy Chain Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Van Hall Larenstein
Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...

Lees meer over Van Hall Larenstein