Cursus hotstone massage

Wellness Academie
Samenvatting
Amsterdam, Antwerpen, Gent, Hasselt
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
1 dag van 10:00 tot 17:00
Startdata
Amsterdam
Meerdere malen per jaar 
Antwerpen
Meerdere malen per jaar 
Gent
Meerdere malen per jaar 

Over deze opleiding

hotstoneadam

Wie heeft er niet op zijn tijd behoefte aan een moment van totale ontspanning? Een hotstone massage is hiervoor een ideale behandelwijze. Naast ontspanning kan deze massage ook veel lichamelijke en psychische klachten verlichten. In veel wellness- en beautycentra worden hotstone massages aangeboden. De Wellness Academie biedt een kwalitatieve cursus hotstone massage aan, zodat jij straks in staat bent om op een professionele wijze deze massage uit te voeren.

Hotstone massage; een eeuwenoud gebruik

Een hotstone massage wordt zoals de naam al zegt uitgevoerd met behulp van warme stenen. Deze massage is vandaag de dag ontzettend populair. Deze massage is als het ware een aantal jaar geleden ‘herontdekt’. De hotstone massage is namelijk al eeuwenoud. Onder meer de oude Grieken en Romeinen maakten in hun traditionele badhuizen al gebruik van stenen om elkaar te masseren. Maar ook op andere plekken op de wereld werd deze massagevorm al eeuwen geleden toegepast.

Draag bij aan ontspanning en welzijn

Als hotstone massagetherapeut zul je veel voldoening halen uit je beroep. Je draagt immers op een doeltreffende wijze bij aan de ontspanning en het welzijn van andere mensen. Tijdens de massage wordt met de opgewarmde stenen onder andere met lichte druk ingewerkt op het spierweefsel. Deze massage is vooral ook gekend als een effectieve behandelvorm bij klachten als spierpijn, gewrichtsproblemen, circulatiestoornissen, stress, vermoeidheid, fibromyalgie en spijsverteringsproblemen. Daarnaast biedt het de mensen die de massage ondergaan een compleet gevoel van ontspanning, welzijn en geborgenheid.

 Inhoud van de cursus hotstone massage:

  • Geschiedenis van hotstone massage
  • Basalt en lavastenen
  • Getrommelde en niet-getrommelde stenen
  • Verwarmingsmogelijkheden en -apparaten
  • Massagetechnieken
  • Uitvoeren van complete hotstone massage

Ervaar zelf de massagetechnieken

Tijdens de cursus zullen de cursisten op elkaar oefenen, zodat iedereen kan ervaren wat de effecten van de massagetechnieken zijn. De cursus kent een gelimiteerd aantal inschrijvingen, zodat de lessen gegeven kunnen worden in een persoonlijke en betrokken sfeer. Iedereen krijgt daardoor veel aandacht van de vakdocent waardoor je deze massagevorm nog sneller en effectiever in de vingers krijgt. Het is hierom wel belangrijk dat je je tijdig inschrijft, zodat je bent verzekerd van een plek.

Gratis hotstone set inbegrepen

Elke cursist ontvangt bij het deelnemen aan deze cursus een ongetrommelde hotstone set ter waarde van € 100. De stenen uit deze set komen uit IJsland met zijn talloze helende warmwaterbronnen. Deze stenen zijn uniek in de Benelux en zijn alleen te verkrijgen via de Wellness Academie.

Diploma

Ontvang een erkend diploma

Na afloop van de cursus ontvang je een erkend diploma.

Slagingskansen

De Wellness Academie test regelmatig de studenten op hun kennis gedurende de opleiding. Hierdoor slaagt de meerderheid bij hun eerste deelname aan het examen en staat de Wellness Academie bekend om haar hoog slagingspercentage. Mocht het toch niet lukken om in één keer te slagen, dan is dat geen probleem, je kunt namelijk ongelimiteerd deelnemen aan het examen.

Kosten

Lesmaterialen inbegrepen

Voor het volgen van de cursus hotstone massage van de Wellness Academie hoef je niet te investeren in dure lesmaterialen. Deze zijn gewoon voorhanden en je mag hier vrij gebruik van maken tijdens de cursus. Hiermee bespaar je al gauw enkele honderden euro’s. Sterker nog; wanneer je je inschrijft voor de cursus hotstone massage krijg je er zelfs gratis een unieke hotstone set ter waarde van € 100 bij. Meer weten?

Wellness Academie

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en...


Lees meer over Wellness Academie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cursus hotstone massage en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellness Academie

Wellness Academie

Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.wellnessacademie.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cursus hotstone massage? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's